'Utrecht bereikt akkoord en plukt aanvaller weg bij Hertha BSC'

22 juni 2022, 10:53

Daishawn Redan verdedigt komend seizoen de clubkleuren van FC Utrecht. De aanvaller van Hertha BSC wordt door zijn werkgever op huurbasis naar Stadion Galgenwaard gestuurd. Daar kan hij rekenen op speeltijd en dat lukt in de hoofdstad van Duitsland niet.

Volgens De Telegraaf hebben Utrecht en Hertha een akkoord bereikt. Redan komt voor een seizoen op huurbasis naar de Eredivisie en vervolgens kan Utrecht hem via de optie tot koop definitief inlijven. De 21-jarige aanvaller moet nog wel medisch gekeurd worden. Als die test geen problemen oplevert, sluit hij later deze week aan bij de selectie van trainer Henk Fraser.

Het wordt voor Redan alweer zijn derde avontuur in de Eredivisie. Hertha stalde hem tijdens seizoen 2019/20 al tijdelijk bij FC Groningen, maar dat werd geen succes. Vorig seizoen speelde de vleugelspeler op huurbasis bij PEC Zwolle. In het MAC³PARK Stadion kwam Redan wel veel aan spelen toe. Toch kon hij uiteindelijk niet voorkomen dat PEC degradeerde uit de Eredivisie.

Redan ligt nog tot medio 2024 vast bij Hertha en speelde eerder in de jeugd van Ajax en Chelsea. Utrecht is naast het aantrekken van de jongeling ook nog bezig met een routinier. Volgens Voetbal International worden de pijlen in De Domstad namelijk ook gericht op de 35-jarige Nordin Amrabat. Hij speelt momenteel in Griekenland bij topclub AEK Athene.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen