Voormalig PSV-verdediger Alex aan het hart geopereerd

4 juni 2022, 09:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voormalig PSV-verdediger Alex heeft deze week een hartoperatie ondergaan. De bypass-procedure is succesvol verlopen, zo laat de 39-jarige Braziliaan in een video-boodschap weten.

Alex werd deze week met vier verstopte slagaders opgenomen in het Albert Einstein Israelite-ziekenhuis in São Paolo. Daar onderging hij een bypassoperatie, die met succes werd voltooid. De verwachting is dat Alex de komende dagen uit het ziekenhuis wordt ontslagen.

In de video-boodschap bedankt Alex iedereen voor hun 'liefde, steun en gebeden'. De oud-verdediger van PSV, die tijdens zijn profcarrière ook onder contract stond bij Santos, Chelsea, Paris Saint-Germain en AC Milan, ontkent dat hij een hartaanval heeft gehad. "Ik ontdekte dit probleem een aantal dagen geleden en met de artsen werd besloten een bypass uit te voeren."

Naar omstandigheden doet Alex het dus goed. De voormalig verdediger, die tussen 2004 en 2007 het shirt van PSV om de schouders droeg, zette zes jaar geleden een punt achter zijn carrière als profvoetballer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen