Zeer opmerkelijk verhaal: Costa deelt 'aanranding' van Kanté

6 juni 2022, 13:56

Een zeer opmerkelijk verhaal van Diego Costa (33). De aanvaller van voorheen Chelsea deed een anekdote uit de doeken over zichzelf en

€4.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté. De Spaans-Braziliaanse voetballer gaf mogelijk een aanranding van zijn Franse ploeggenoot toe. 

De verdedigende middenvelder van nog altijd Chelsea doucht altijd in zijn onderbroek en daar dreef Costa de spot mee, zo blikt Costa zelf terug tegenover Canal Pilhado. "Kanté is erg verlegen. Zo ging ik een keer helemaal naakt onder de douche staan en vroeg aan hem of hij mij een knuffel wilde geven. Dat weigerde hij", blikte Costa terug, die daarop dichterbij Kanté zou zijn gaan staan.

"Hij zei steeds: 'Nee, Diego, niet doen.' Ik probeerde hem te omhelzen", vertelde Costa lachend. Daarbij was het niet duidelijk of hij de Fransman ook heeft aangeraakt, maar als dat wel het geval zou zijn, dan heeft Costa op het YouTube-kanaal een aanranding bekend. Costa speelde tussen 2014 en 2017 in de spits van The Blues en in zijn laatste jaar speelde hij samen met Kanté.

Op dit moment zit Costa zonder club. In het verleden speelde hij voor onder meer Atlético Madrid, Sporting Braga, Real Valladolid en Chelsea. In januari liep zijn contract bij Atlético Mineiro af en is hij transfervrij. Volgens AS zou de aanvaller zich hebben aangeboden bij La Liga-club Getafe, waar hij hoopt een contract te kunnen verdienen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JoVaLo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Altijd al een misselijk mannetje geweest die Costa

okkele
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ALS dat wel het geval zou zijn? wie schrijft dit soort stukjes? een vrouwtje in de eeuwige slachtoffer-rol? prachtig voetbalnieuws weer hoor.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen