'Ajax denkt aan Benfica-keeper en Van de Beek: Ten Hag zegt 'nee''

21 augustus 2022, 16:33   Bijgewerkt: 21 augustus 2022, 16:56
'Ajax denkt aan Benfica-keeper en Van de Beek: Ten Hag zegt 'nee''

Ajax heeft belangstelling voor Odysseas Vlachodimos. De 28-jarige doelman is al jarenlang een vaste waarde bij Benfica en zou daarom wel openstaan voor een nieuw avontuur. Niet alleen Ajax, maar ook Manchester United zou in de markt zijn voor de sluitpost.

Ajax heeft momenteel Maarten Stekelenburg, Remko Pasveer en Jay Gorter onder contract staan. De eerste twee zijn behoorlijk op leeftijd, terwijl laatstgenoemde geen indruk maakte tegen PSV. De Amsterdammers zouden daarom in Vlachodimos een perfecte aanwinst zien. Manchester United zou dus ook wel oren hebben naar de doelman, maar het is de vraag of de Engelsen hem nog kunnen betalen. De club is druk bezig met grote namen, waaronder Antony.

Mocht de Braziliaan daadwerkelijk gekocht worden, dan heeft Ajax weer een goedgevulde portemonnee om nog iets te doen op de transfermarkt. De buitenspeler zou naar verluidt honderd miljoen euro moeten kosten en Manchester United lijkt bereid te zijn om dat immense bedrag op tafel te leggen. Wat geïnteresseerde clubs voor Vlachodimos moeten betalen, is nog onduidelijk.

Donny van de Beek

Ajax zou ook denken aan een tijdelijke terugkeer van Donny van de Beek. De middenvelder staat onder contract bij Manchester United, maar kan daar niet rekenen op een basisplaats. The Sun weet dat de Amsterdammers hem graag op huurbasis wilden halen, maar dat Ten Hag niet mee wilde werken. Hij denkt dat de Nederlander ondanks zijn reserverol een belangrijke speler kan worden voor de Red Devils. Volgens de tabloid is een transfer daarom niet bespreekbaar.

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
avatar

Het is de vraag of united de keeper kan betalen??? Dat lijkt me sterk als je 80 mil. hebt geboden op die clown....

Koningtoto
Link gekopieerd!
avatar

Iemand die bijna wekelijks het verschil maakt in wedstrijden een clown noemen. Het zit je wel hoog hè?

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
avatar

Als je zo toneel speelt op het veld ,dan kan je nog zo goed zijn , maar blijf je een clown.in nederland kom je er mee weg bij ajax.In engeland ga je met een brancard van het veld.

RoyLandvreugd19
Link gekopieerd!
avatar

En Schreuder mag van mij ook oprotten, heeft helemaal geen inzicht van hoe Ajax behoort te spelen, de trainingen die Ten Hag deed om dat tiki taki voetbal ,kent die Schreuder helemaal niet ,Van der Sar of Reiziger kan je dat even meegeven aan die dwaze Schreuder, hoe de tiki taki training gedaan wordt ,3sec ,tegenstanders vastzetten ,daar is een manier van training in die Ten Hag vaak uitvoerde...

Gusa
Link gekopieerd!
avatar

Hopelijk heeft Donny nu wel een zaakwaarnemer die voor hem op komt en het niet accepteert dat hij weer een jaar veel te veel moet banken. Ten Hag kan nee zeggen wat hij wil, maar die jongen moet doen wat goed voor zijn loopbaan is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen