Feyenoord heeft weer beet en presenteert veertiende aanwinst

29 augustus 2022, 19:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft zich versterkt met Fredrik André Bjørkan. De 24-jarige linksback komt op huurbasis over van Hertha BSC. In de overeenkomst is een optie tot koop opgenomen.

Bjørkan was in het verleden ook al in beeld was bij Feyenoord. Begin dit kalenderjaar maakte de Noor de overstap van FK Bodø/Glimt naar Hertha BSC, waar hij het afgelopen half jaar weinig aan spelen is toegekomen. Dit seizoen kwam hij nog helemaal niet in actie voor de Duitse club. Door de komst van Bjørkan heeft Arne Slot wat meer te kiezen op de linksbackpositie. De van San Jose Earthquakes overgekomen Marcos Lopez en de zelfopgeleide Quilindschy Hartman zijn de concurrenten van de aanwinst.

Het lag al in de lijn der verwachting dat Feyenoord zich zou versterken met Bjørkan. De Noor was afgelopen weekend al als toeschouwer aanwezig in De Kuip voor de wedstrijd van Feyenoord tegen FC Emmen. "Voor mijn komst heb ik met Marcus Pedersen en Fredrik Aursnes over Feyenoord gesproken en zij vertelden enkel warme en positieve verhalen over de club, het stadion en supporters. De geweldige atmosfeer was afgelopen zaterdag goed voelbaar en ik hoop dit snel op het veld te mogen ervaren. Ik voel me klaar om te spelen en een bijdrage te leveren aan dit team", reageert de aanwinst.

Bullaude

Naast Bjørkan was ook Ezequiel Bullaude zaterdagavond aanwezig in De Kuip. Zijn komst lijkt een kwestie van tijd. Feyenoord gaat de 21-jarige Argentijnse middenvelder naar verwachting de komende dagen overnemen van Godoy Cruz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik hoop niet dat mensen het erg vinden dat ik niet alle spelers van Feyenoord bij naam meer ken? Ik hou het niet meer bij zoveel komt daar langs, maar wees niet bang ik hoop tijdens de winterstop weer bij te zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen