Opstelling Twente: Jans heeft slecht nieuws voor Steijn en Cerný

4 augustus 2022, 18:50   Bijgewerkt: 4 augustus 2022, 18:58
Foto: © ProShots

FC Twente speelt vanavond (20.00 uur) met de bekende namen tegen FK Cukaricki. In Belgrado heeft trainer Ron Jans slecht nieuws voor onder meer Sem Steijn en Václav Cerný. Zij moeten op de bank beginnen in de derde voorronde van de Conference League.

Onder de lat is er natuurlijk een plekje toebedeeld aan Lars Unnerstall, die vorig seizoen een uitstekende indruk maakte namens Twente. De achterhoede wordt gevormd voor Joshua Brenet, Mees Hilgers, Julio Pleguezuelo en Gijs Smal. Dat betekent dat Robin Pröpper nog op de bank moet beginnen, maar hij is pas net weer bij de selectie na een blessure.

Op het middenveld krijgen Michal Sadílek, Feyenoord-doelwit Ramiz Zerrouki en Michel Vlap door voorkeur boven aanwinst Steijn, die deze zomer werd overgenomen van ADO Den Haag. De voorhoede bestaat uit Virgil Misidjan, Ricky van Wolfswinkel en Daan Rots. Laatstgenoemde krijgt als rechtsbuiten de voorkeur boven Cerný. Hij begint naast Jans op de bank.

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pleguezuelo, Smal; Sadílek, Zerrouki, Vlap; Rots, Van Wolfswinkel, Misidjan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen