'Torenhoge eisen moeder Rabiot zorgt voor volgende domper Ten Hag'

16 augustus 2022, 21:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Erik ten Hag heeft dinsdag opnieuw slecht nieuws gekregen van de transfermarkt. De komst van Adrien Rabiot lijkt namelijk opeens allerminst zeker. De Franse middenvelder stelde torenhoge eisen – onder meer over het salaris, waardoor een deal opeens 'hoogst onwaarschijnlijk' is geworden.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde The Athletic althans. Een akkoord tussen Juventus en Manchester United was al snel bereikt, maar met Rabiot persoonlijk kwam het niet tot een akkoord. Omdat het verschil tussen vraag en aanbod veel te groot was rond de onderhandelingstafel, is de verwachting niet langer dat beide partijen nog tot een overeenkomst gaan komen.

Een opleving kan niet helemaal worden uitgesloten, maar dan zal een van beide partijen flink water bij de wijn moeten doen. Rabiot, wiens zaken worden vertegenwoordigd door zijn moeder Veronique, gaat zo hoog in de boom zitten omdat hij na komend seizoen transfervrij is. Dan kan hij een aardige tekensom en salaris tegemoet zien, omdat er dan geen transfersom voor hem op tafel hoeft te komen.

Lees ook'Ten Hag ziet Frenkie-alternatief rondlopen bij Real Madrid'

Dat kan echter als gevolg hebben dat Rabiot deze zomer gewoon in Turijn blijft. Ook The Athletic weet dat Casmiro op de lijstjes staat op Old Trafoord, waar Moises Caicedo (Brighton & Hove Albion) juist aangeboden zou zijn. Frenkie de Jong is nog altijd de topfavoriet, maar zijn komst wordt 'steeds onwaarschijnlijker'. Wel moet er in elk geval nog een topmiddenvelder worden gehaald, zo is de interne doelstelling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een geluk voor de United supporters. Rabiot is een enorm luie voetballer, precies dat waar veel aanhangers van The Reds bij Pogba zo'n moeite mee hadden. Ik denk dat dit een geluk bij een ongeluk is.

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja, dat snap ik wel. Geld is de enige reden om naar MU te willen komen. Dus of maximaal uitbuiten die situatie, of lekker bij Juve blijven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen