'United heeft toch beet; Ten Hag krijgt gewenste middenvelder'

18 augustus 2022, 13:45
'United heeft toch beet; Ten Hag krijgt gewenste middenvelder'

Casemiro lijkt hard op weg naar Manchester United. De dertigjarige middenvelder staat al een tijdje hoog op het verlanglijstje van manager Erik ten Hag, die eindelijk een succesje lijkt te boeken op de transfermarkt. Casemiro moet de vierde aanwinst van deze zomer gaan worden.

Volgens het Spaanse medium Relevo heeft Casemiro een vrijwel niet te weigeren aanbieding gekregen uit Manchester. United is naar verluidt van plan om het salaris van de Braziliaan te verdubbelen als hij de stap naar Old Trafford maakt. De grootmacht uit de Premier League heeft vooralsnog zestig miljoen euro geboden. Real hoopt tachtig miljoen euro te ontvangen.

Casemiro heeft woensdag overleg gehad met voorzitter Florentino Pérez. Daarin is besproken dat Real hem niet per se wil verkopen, maar die beslissing aan de speler laat. Als hij wil vertrekken, wordt dat Casemiro gegund door zijn werkgever. Hij staat immers al sinds begin 2013 onder contract in het Estadio Santiago Bernabéu en heeft zijn meerwaarde vaak bewezen.

Transfermarkt

De 63-voudig international van Brazilië moet de vierde grote aanwinst van Ten Hag worden. Eerder pikte hij Lisandro Martínez al op bij Ajax en werd Tyrell Malacia weggeplukt bij Feyenoord. Daarnaast kwam Christian Eriksen transfervrij over van Brentford. De pijlen van United worden ook nog gericht op Ajacied Antony, terwijl PSV'er Cody Gakpo als alternatief geldt.

Reacties

Frerinho
Link gekopieerd!
avatar

Goede speler! Maar geen Frenkie zal Ten Hag denken 😅

paardenlul
Link gekopieerd!
avatar

hij is ff 5 klasse beter dan frenkie

Gusa
Link gekopieerd!
avatar

Ik vind het niet eens vergelijkbare spelers. Frenkie is een man die het middenveld oversteekt, goed kan dribbelen en kan passen. Casemiro kan ook heel goed passen, maar richt zich daarnaast veel meer op het onderbreken van het spel van de tegenstander. Hij is veel beter in verdedigen dan Frenkie, maar je zult hem geen 2 man voorbij zien lopen.

paardenlul
Link gekopieerd!
avatar

frenkie is een postbode die niet naar man united wilt omdat hij CL wilt spelen. Casemiro heeft ondertussen 5 CL op zijn naam en maakt er geen probleem van op EL te spelen. De een is een CL speler en de andere is een diva.

Gusa
Link gekopieerd!
avatar

'Volgens het Spaanse medium Relevo'. Oké pure speculatie dus nog. Voorlopig maar eens wachten of een betrouwbare bron het overneemt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen