'Feyenoord nu alweer uitgekeken op zomerse miskoop'

16 oktober 2022, 22:11

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft naar verluidt alweer genoeg gezien van verdediger Fredrik André Bjørkan. De linksachter werd in de zomer gehuurd van Hertha BSC, maar kwam tot dusver tot slechts één optreden namens de Rotterdammers. Tegen AZ zat hij zondag niet eens bij de wedstrijdselectie van Feyenoord.

Volgens 1908.nl wil Feyenoord in de komende winter alweer af van de gehuurde linkspoot. Het is volgens het medium zelfs aannemelijk dat Bjørkan in de winterstop terugkeert bij Hertha BSC, dat hem dan aan een andere club kan verhuren. Omdat hij nog geen minuten maakte in het shirt van de Duitse club, zou hij eventueel nog voor een andere club kunnen uitkomen.

Feyenoord zou enkele tonnen aan huursom betalen voor Bjørkan, die tegen Go Ahead Eagles meteen in de basis stond. Dat duel werd hij gewisseld voor Quilindschy Hartman, die op dit moment de nummer twee is op de positie van linksback. Marcos López is de eerste keuze, maar ook Jacob Rasmussen, Dávid Hancko en Marcus Pedersen kunnen van de huidige selectie nog op die plek uit de voeten in de groep van Slot.

Lees ook: 'Twee Feyenoord-spelers op wensenlijstje van Bologna'

Na zijn optreden in Deventer maakte Bjørkan geen enkele minuut meer in het eerste team van de Rotterdammers. Aangezien hij inmiddels niet eens meer tot de wedstrijdselectie behoort, lijkt hij geen toekomst meer te hebben in De Kuip. Of er in de winterstop nog wel een extra linksback wordt gehaald, is nog niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen