Klopp geeft belangrijke blessure-update richting Ajax: Thiago en Núñez

22 oktober 2022, 19:15

Ajax krijgt woensdagavond in de vijfde speelronde van de Champions League bezoek van Liverpool. De Amsterdammers mogen hun borst natmaken. Niet alleen omdat de ploeg van Jürgen Klopp wat recht heeft te zetten na de 1-0 nederlaag tegen Nottingham Forrest. De Duitse trainer kan mogelijk ook weer een beroep doen op Thiago en Darwin Núñez. 

Thiago was in het afgelopen seizoen de grote uitblinker op het middenveld van Liverpool. Dit seizoen moest hij echter een groot deel van de start missen wegens een hamstringblessure. De Spanjaard was wel op tijd fit voor het thuisduel met Ajax (2-1 winst). Dat Liverpool die avond een goede wedstrijd speelde, kon niet los worden gezien van de rentree van Thiago. De Engelse grootmacht dan hoop dat hij woensdagavond in Amsterdam weer van de partij is. Het uitduel met Nottingham Forrest van vanmiddag moest hij aan zich voorbij laten gaan.

Thiago zou normaal gesproken 'gewoon' in actie komen tegen Nottingham Forrest, maar een oorinfectie gooide roet in het eten. "We hebben hem terug naar huis gestuurd", zei Klopp vanmiddag na afloop tegen het clubkanaal. De Duitse oefenmeester heeft echter goede hoop dat Thiago tegen Ajax weer inzetbaar is. Dat geldt ook voor Núñez. De Uruguayaan maakte afgelopen woensdag nog de enige treffer tegen Newcastle United, maar was vandaag niet van de partij. "Deze wedstrijd kwam gewoon te vroeg voor hem. Nog een dag rust had hem geholpen, maar we speelden vandaag."

Liverpool wordt dit seizoen achtervolgd door een blessurespook. Ibrahima Konaté was vanmiddag eveneens niet beschikbaar. De centrumverdediger hervat morgen de training. Dat geldt ook voor Naby Keïta, maar hij heeft dusdanig lang aan de kant gestaan, dat Klopp voor het treffen met Ajax geen rekening met hem houdt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen