Sneijder wil Ihattaren helpen: "Maar dat blijf ik niet roepen"

31 oktober 2022, 22:12
Sneijder wil Ihattaren helpen:

Wesley Sneijder is bereid om Mohamed Ihattaren te helpen zijn carrière nieuw leven in te blazen. De veelbesproken linkspoot kreeg deze maandag te horen dat Ajax de optie in zijn huurcontract niet licht. Dat betekent dat Ihattaren per 3 januari terugkeert naar Juventus.

"Het is te hopen dat hij wakker gaat worden", stelt Sneijder aan tafel bij Veronica Offiside. "Hem nu weer terug laten gaan naar Juventus is geen optie. Hij kwam terug (naar Nederland, red.) omdat hij zijn vertrouwde omgeving heel erg miste. Dat gaat nu dus weer gebeuren. Ik heb begrepen dat hij op dit moment niet helemaal fit is. Hij traint al een tijdje niet, is weer een stuk zwaarder geworden en Italië heb je de tijd niet om fit te worden."

Sneijder denkt dat er op dit moment weinig clubs zijn die nog met Ihattaren aan de slag willen. "Ik hoop dat die jongen eens wakker gaat worden. Dat hij nu beseft dat het twee voor twaalf is en als hij zo door blijft gaan hij straks bij ons bij DHSC kan aansluiten. Die jongen heeft zoveel talent, ik hoop dat hij er wat mee gaat doen. We hebben het er heel vaak over gehad: het is een moeilijk figuur. Dat moet hij zelf gaan erkennen."

"Hij moet heel hard gaan beseffen dat het nú moet en anders te laat is. Of ik de behoefte voel om hem eens te helpen? Ik heb al een paar keer aangeboden om met die jongen te praten, maar dat blijf ik niet roepen. Hij kan mij bellen. Ik wil hem er absoluut bij helpen. Ik wil hem laten beseffen dat het nu moet en hij de dingen die eromheen spelen moet laten gaan. Ik kom ook uit zo'n probleemwijk, daar word je op een andere manier opgevoed. Maar je wordt op straat ook mentaal sterk. Gebruik dat. Uit dat in positiviteit. Ga aan de slag, besef dat je een heel mooie carrière tegemoet kan gaan en zorg ervoor dat je niet straks aansluit bij de jongens op straat."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

Als Wesley Mo gaat helpen kunnen we er een nieuwe soap van maken the febo boys on tour

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen