Summerville pijnigt Liverpool en stunt met Leeds op Anfield

29 oktober 2022, 22:46

Liverpool is er zaterdagavond niet in geslaagd om in eigen stadion af te rekenen met Leeds United. De bezoekers gingen er dankzij het Nederlandse talent Crysencio Summerville verrassend met drie punten vandoor. De ex-Feyenoorder maakte diep in de tweede helft de winnende treffer.

Natuurlijk was er aan de zijde van Liverpool een basisplaats voor Virgil van Dijk. De international van Oranje kwam aan de overkant twee landgenoten tegen. De bezoekers uit Leeds begonnen namelijk met Pascal Struijk en Crysencio Summerville in de basis op Anfield. Struijk behoort net als Van Dijk tot de voorselectie van bondscoach Louis van Gaal voor het WK in Qatar, dat over drie weken begint.

Struijk en Summerville konden overigens al vroeg juichen in Liverpool. Na vier minuten spelen opende Rodrigo verrassend de score namens de ploeg van manager Jesse Marsch. Dat gebeurde na een ketser van doelman Alisson. De sluitpost gleed uit na een terugspeelbal van Joe Gomez en zag dat Rodrigo de bal eenvoudig in het lege doel kon schuiven. Die voorsprong hield echter niet lang stand voor de gasten.

Lees ook: Brighton bezorgt Potter horror-terugkeer en sloopt pover Chelsea

Tien minuten na de openingstreffer stelde Mohamed Salah namelijk alweer orde op zaken voor het team van manager Jürgen Klopp. Daarna ging Liverpool op jacht naar de winst en kregen The Reds het deksel in de slotminuut hard op de neus. Summerville hield de bal handig vast tussen drie verdedigers van Liverpool en punterde fraai raak. Die late treffer kwam Liverpool niet meer te boven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen