Tadic krijgt na kritiek ook bijval: "Alles wordt negatief uitgelegd"

10 oktober 2022, 22:29
Tadic krijgt na kritiek ook bijval:

Het fanatieke coachen van Dusan Tadic langs de zijlijn tegen FC Volendam blijft de gemoederen bezighouden. Aan tafel bij Rondo heeft Khalid Boulahrouz het opgenomen voor de aanvoerder van Ajax én trainer Alfred Schreuder.

Tadic baarde opzien door na zich na zijn wissel nadrukkelijk met het spel te blijven bemoeien. Waar sommigen vinden dat Tadic daarmee het gezag van Schreuder ondermijnde, tilt Boulahrouz er niet te zwaar aan. "De media maken er een verhaal van omdat Ajax en de trainer in een negatieve spiraal zitten. Alles wordt negatief opgeschreven en dan wordt dit ook negatief uitgelegd. Toen Cristiano Ronaldo het deed, had niemand het erover."

De oud-voetballer stipt aan dat Schreuder en Tadic een goede band hebben en de Serviër als aanvoerder op het veld zijn teamgenoten continu aanwijzingen geeft. "De trainer kent hem beter dan wij en hij is een verlengstuk van de trainer. Hij stond langs het veld en merkte dat de energie uit de ploeg verdween. Hij wilde helpen", aldus Boulahrouz, die bijval krijgt van Marco van Basten. "Ik denk niet dat het een probleem is, maar dat er een probleem van gemaakt kan worden. Met name door de buitenwereld."

Dat Schreuder niet ingreep, vindt Youri Mulder wel begrijpelijk. "Wat moet hij op dat moment doen? Als hij erheen loopt en zegt: ga nu even zitten, dan heb je misschien een probleem met hem en wordt de beeldvorming anders. Dan wordt er gezegd dat het belachelijk is. Het is best wel lastig voor een trainer om op het op dat moment goed te doen."

Lees ook: De Mos over Tadic-actie: "Slot had dit nooit geaccepteerd"

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
avatar

Mulder heeft gelijk, Als jij hem daar ter plaatse naar de bank wijst heb je een probleem. Denk dat er geen kwade intentie achter zit maar je doet het gewoon niet. Je maakt jouw trainer belachelijk. Vergelijking Ronaldo gaat niet op. Dat was een finale en hij was de wedstrijd uitgeschopt. Feit is dat Tadic dit doet het in de groep niet lekker gaat en vreest voor weer een gelijkspel.

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Heb je die gezichten gezien op de bank achter hem. Die denken wat doet hij nou de gek .

Paulito
Link gekopieerd!
avatar

Mulder heeft gelijk, Als jij hem daar ter plaatse naar de bank wijst heb je een probleem. Denk dat er geen kwade intentie achter zit maar je doet het gewoon niet. Je maakt jouw trainer belachelijk. Vergelijking Ronaldo gaat niet op. Dat was een finale en hij was de wedstrijd uitgeschopt. Feit is dat Tadic dit doet het in de groep niet lekker gaat en vreest voor weer een gelijkspel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen