Ten Hag vergeleken met Zidane en Ancelotti: "Geweldige manager"

15 oktober 2022, 18:36
Ten Hag vergeleken met Zidane en Ancelotti:

Casemiro stapte afgelopen zomer voor ruim zeventig miljoen euro over van Real Madrid naar Manchester United, waar hij te maken kreeg met trainer Erik ten Hag. De Braziliaanse middenvelder maakte al trainers mee in zijn carrière, maar heeft lovende woorden over voor de Tukker. Op de clubkanalen van Manchester United gaat Casemiro dieper in op zijn relatie met Ten Hag en de werkwijze van de Nederlander.

Wanneer hem gevraagd wordt wat specifiek indrukwekkend is aan de werkwijze van Ten Hag is Casemiro duidelijk. "Het is zijn verlangen om te winnen, zijn ambities en zijn arbeidsethos", begint de vijfvoudig Champions League-winnaar. "Niet alleen van hem, maar van zijn hele technische staf. Ze willen altijd winnen en verslappen nooit. Nooit zijn ze tevreden, maar steeds zoeken ze weer naar iets nieuws, zodat ze in wedstrijden het verschil kunnen blijven maken", aldus Casemiro. 

De positie van Ten Hag staat volgens de Braziliaan dan ook niet ter discussie. "Ik ben ervan overtuigd dat Manchester United een geweldige manager heeft", gat hij verder. "Dat heeft hij bewezen bij Ajax. Ik ben van mening dat hij hier heel goed werk levert. We zijn met een diverse spelersgroep, maar ik weet zeker dat we ons kunnen aanpassen aan zijn speelstijl."

Ten Hag in een illuster rijtje

Wanneer hem gevraagd wordt om Ten Hag te vergelijken met zijn oude trainers Carlo Ancelotti en Zinédine Zidane kan Casemiro wel wat positieve punten noemen. "Het zijn allemaal managers die echt willen winnen. Dat is het belangrijkste. Ze werken hard en zijn toegewijd aan de club." Dit is volgens Casemiro dan ook de sleutel tot succes. "Winnen is daar een gevolg van, want de dingen die ze doen zijn daarin essentieel", aldus de middenvelder.

Lees ook: Geniale wissel Ten Hag voorkomt blamage Manchester United 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen