'Feyenoord laat oog vallen op Belgische middenvelder van Luik'

9 november 2022, 11:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de zoektocht naar versterking voor het middenveld heeft Feyenoord het oog laten vallen op Nicolas Raskin (21). Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl althans. De Belgische middenvelder staat momenteel nog onder contract bij Standard Luik, waar hij dit seizoen een van de smaakmakers is. 

Feyenoord heeft een turbulente zomer achter de rug. De Rotterdammers reikten in het afgelopen zomer tot de finale van de UEFA Conference League, nadat ze onder meer met de Franse grootmacht Olympique Marseille hadden afgerekend. De prestaties van Feyenoord bleven natuurlijk niet onopgemerkt. Sterker nog, trainer Arne Slot zag een behoorlijk deel van zijn succesploeg vertrekken naar het buitenland. Ook Fredrik Aursnes bekroonde een ijzersterk seizoen met een toptransfer. De Noor vertrok naar Benfica. Feyenoord had zich in een eerder stadium weliswaar al versterkt met onder andere Quinten Timber, maar een directe vervanger voor Aursnes kwam er niet. 

Dat heeft als gevolg gehad dat Slot in de afgelopen maanden flink zoekende is geweest op het middenveld. De trainer heeft verschillende spelers aan het werk gezien in de controlerende rol, maar heeft zijn perfecte invulling van het middenveld nog niet gevonden. Het is dus niet verrassend dat Feyenoord van plan is in de winterstop op jacht te gaan naar versterking voor het middenveld. In die zoektocht richt de huidige nummer drie van Nederland zich dus onder meer op Raskin van Standard Luik. Volgens 1908.nl viel de Belgische middenvelder Feyenoord vooral op in de thuiswedstrijd tegen Antwerp FC, waarin Standard Luik met 3-0 te sterk was voor de ploeg van Mark van Bommel. 

Raskin is bij Standard Luik in het bezit van een contract tot de zomer van 2023, wat betekent dat hij na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk transfervrij op te pikken is. Mocht Feyenoord in de winterstop al zaken willen doen met Standard Luik, zal het een geldbedrag op tafel moeten leggen. De transferwaarde van Raskin is de afgelopen tijd flink gestegen, maar volgens 1908.nl valt daarover 'intern bij Feyenoord te twisten'. Raskin kwam dit seizoen vooralsnog in alle competitiewedstrijden in actie. Hij scoorde één keer en verzorgde vier assists. Raskin maakte vorig jaar zijn debuut voor de Belgische beloften. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen