'Sensatie op komst? Mourinho wil Ronaldo verlossen'

15 november 2022, 11:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo moet deze winter hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een nieuwe club. De Portugese steraanvaller heeft zichzelf na een explosief interview onmogelijk gemaakt bij Manchester United, dat er nu aan denkt om het contract van de grootverdiener per direct te ontbinden. AS Roma is een van de kandidaten voor zijn krabbel.

In Italië gonst het van de geruchten dat Ronaldo een terugkeer naar de Serie A zou overwegen. De Daily Mail weet te melden dat AS Roma de opties aan het bespreken is en de aanvaller wil verlossen uit zijn pijnlijke situatie bij Manchester United. Coach José Mourinho werkte in het verleden al succesvol samen met de Portugees. Samen werden de coach en de speler onder meer kampioen van Spanje.

Ronaldo speelde al drie seizoenen voor Juventus, alvorens hij vorig jaar terugkeerde bij Manchester United. Daar heeft hij zichzelf een slechte dienst bewezen, door te stellen dat hij geen respect heeft voor coach Erik ten Hag en keihard uit te halen naar de club. Bij AS Roma zou de aanvaller vanaf nul kunnen beginnen. Ook zijn oude club Sporting CP wordt genoemd.

Ronaldo verkast hoe dan ook niet naar Bayern München. Ook die naam klonk de afgelopen dagen regelmatig als nieuwe bestemming, maar volgens Sky Deutschland staat de Duitse topclub niet open voor de komst van de Portugese superster.

Lees ook: Ten Hag stelt vakantie uit voor keihard Ronaldo-besluit

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen