Sneijder: "Of Ihattaren tot nu toe elke dag alles heeft gegeven? Nee"

11 november 2022, 22:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wesley Sneijder heeft vrijdagavond aan tafel bij Veronica Offside een update gegeven over de situatie van Mohamed Ihattaren. De veelbesproken speler van Ajax zit volgens de recordinternational in een 'opstartfase' waarin hij ups en downs kent. Dat Ihattaren soms moeilijke momenten kent, vindt Sneijder begrijpelijk.

Sinds vorige week wordt Ihattaren geholpen door Sneijder. De voormalig middenvelder gaat de linkspoot helpen zijn carrière weer op de rails te krijgen. "De opstartfase is heel moeilijk", vertelt Sneijder. "Soms gaat het goed, soms wat minder. Dat hoort allemaal bij het proces. Hij moet het zelf doen, zelf de knop omzetten."

De knop bij Ihattaren is nog niet helemaal omgezet, zo blijkt uit de woorden van Sneijder. "Hij heeft er moeite mee. Dat is logisch, vind ik. Of hij tot nu toe elke dag alles heeft gegeven? Nee, niet elke dag. Dat zijn de dagen dat je op hem in moet praten en met hem aan de slag moet. Dan staat hij er ineens weer en is hij drie uur lang alleen aan het beuken. Dan ben ik echt trots op hem. De andere dag is het weer minder."

Mee naar Juventus

Dat Ihattaren nog een lange weg te gaan heeft, wordt onderkend door Sneijder. "Het wordt heel lastig. Dat weet ik, maar daarom zijn we elke dag met hem bezig", aldus de recordinternational, die eerder aangaf dat hij met Ihattaren meegaat naar Juventus als op 3 januari de huurovereenkomst met Ajax afloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een gebed zonder eind .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen