'Barça en Atlético Madrid grijpen naast Marokkaanse WK-sensatie'

24 december 2022, 15:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Op het WK in Qatar was Azzedine Ounahi één van de uitblinkers bij het verrassend als vierde geëindigde Marokko. De 22-jarige middenvelder trok met zijn spel de aandacht van zowel FC Barcelona als Atlético Madrid, maar verkiest een overgang naar Italië, schrijft Fichajes deze zaterdag. 

Ounahi staat onder contract bij het Franse Angers, dat bij het ingaan van de WK-break laatste stond in de Ligue 1. De club zou zich inmiddels hebben neergelegd bij het vertrek van de smaakmaker, die tot 2021 nog op het derde(!) niveau in Frankrijk actief was bij het bescheiden US Avranches dat uitkomt in het Championnat National. 

Ondanks de interesse van de twee Spaanse topclubs lijkt Napoli de beste kaarten in handen te hebben om de middenvelder over te nemen van Angers. De club van Luciano Spalletti zou een bod van rond de 20 miljoen euro voorbereiden en hoopt daarmee het middenveld nog verder te versterken. Napoli is in eigen land bezig aan een topseizoen. Met acht punten voorsprong op regerend landskampioen AC Milan is de club na vijftien wedstrijden flink op weg naar de eerste landstitel sinds 1990.

Lees ook: WK-uitblinker Ounahi spreekt zich uit over aanstaande transfer 

Bovendien maakte Napoli dit seizoen veel indruk in de Champions League. Zo versloeg het op de eerste speeldag Liverpool met 4-1, waarna Ajax eveneens hardhandig kennismaakte met de zuid-Italianen. In Amsterdam werd het liefst 1-6, waarna de return in Napels werd omgezet in een 4-2 overwinning voor Spalletti's elftal. In de achtste finale van het grootste Europese bekertoernooi neemt Napoli het op tegen het Duitse Eintracht Frankfurt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen