'Feyenoord kan tonnen besparen met terugsturen mislukte huurling'

22 december 2022, 09:20

Feyenoord kan in de komende transferwindow enkele tonnen besparen als het huurcontract met Fredrik André Bjørkan (24) wordt afgebroken. De Rotterdammers hebben de mogelijkheid om in de komende transferperiode weer af te komen van de linksachter. Hoewel trainer Arne Slot vermoedelijk niet graag spelers ziet gaan, lijkt deze move wel aannemelijk.

Bovendien kan Feyenoord met het beëindigen van de huurconstructie dus enkele tonnen besparen, zo weet het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl. Of Bjørkan daadwerkelijk terugkeert naar zijn eigenlijke club Hertha BSC, is nog onzeker, al ligt die move 'wel in de lijn der verwachting', zo staat er te lezen. Desondanks ging de verdediger wel mee op trainingskamp deze winter. 

Met slechts één optreden sinds zijn komst, alleen in de Eredivisie tegen Go Ahead Eagles daags na de transfer kwam hij in actie, is het duidelijk dat er weinig tot geen perspectief meer is in De Kuip. Anderzijds zal trainer Slot de posities liever zo ruim mogelijk bezet houden, al kunnen ook Marcos López, Quilindschy Hartman en eventueel Dávind Hancko op die plek uit de voeten.

Lees ook: Miskopen: Ajax

Het geld dat ermee bespaard wordt, kan dan eventueel gebruikt worden voor een aantal gerichte versterkingen. Slot gaf eerder al te kennen dat Feyenoord hoopt om centraal achterin nog een versterking te krijgen, om meer opties achter Gernot Trauner te hebben. Bjørkan, die Feyenoord voor drie miljoen euro permanent zou kunnen overnemen, staat volgens Noorse media in de belangstelling van Rosenborg BK, dat hem zou willen overnemen van Hertha BSC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen