'PSV in verregaande onderhandelingen met potentiële opvolger Gakpo'

27 december 2022, 10:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV is in de zoektocht naar de opvolger van Cody Gakpo uitgekomen bij Ola Brynhildsen, zo onthult Fabrizio Romano. De Eindhovenaren zijn volgens de transfergoeroe in verregaande onderhandelingen met zowel Molde FK als de 23-jarige Noorse aanvaller zelf.

PSV maakte een half etmaal geleden bekend dat Gakpo is verkocht aan Liverpool. Hoewel de Eindhovenaren geen uitspraken doen over de transfersom, is er naar verluidt een bedrag van 50 miljoen euro met de overgang gemoeid. Een deel van dat bedrag zal worden geïnvesteerd in een nieuwe aanvaller.

Voor de vacature zijn meerdere spelers in beeld, zo weet Romano. Eén daarvan is Brynhildsen (links op foto), die werd opgeleid door Stabaek IF en sinds de zomer van 2020 onder contract staat bij Molde. Namens de Noorse topclub was hij dit jaar aardig op schot met zestien doelpunten in dertig wedstrijden. Brynhildsen, die zowel in de punt van de aanval als op de vleugel uit de voeten kan, gaf daarnaast vier assists. In november maakte hij zijn debuut als international.

Andere doelwitten

Brynhildsen lijkt niet de enige speler te zijn die bij PSV in beeld is als opvolger van Gakpo. Volgens De Telegraaf zijn ook Jesper Karlsson (AZ) en Viktor Tsygankov (Dinamo Kiev) opties voor de Eindhovenaren. Karlsson lijkt met een prijskaartje van 20 miljoen euro de duurste optie.

Lees ookPSV en Liverpool wilden onderhandelingen eigenlijk geheim houden

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen