Treurig nieuws uit Servië, MVV scoort buiten de lijnen | FCUpdate Recap

17 december 2022, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 16 december.

Triest: Serviër Sinisa Mihajlovic (53) overleden aan kanker

De Servische trainer en voormalig verdediger Sinisa Mihajlovic is overleden. Dat meldt La Gazzetta Dello Sport. De trainer die het meest recent werkzaam was bij Bologna is 53 jaar oud geworden. Hij leed sinds 2019 aan leukemie, een ziekte die in maart van dit jaar na een intensieve behandeling terugkeerde en hem uiteindelijk fataal is geworden. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'Complete top van Engeland én Spaanse club azen op Amrabat'

Sofyan Amrabat lijkt zijn koffers te kunnen pakken voor een vertrek bij Fiorentina. De 26-jarige middenvelder uit Huizen beleefde tijdens het WK, waar Marokko sneuvelde in de halve finale tegen Frankrijk, zijn absolute doorbraak. Amrabat staat op het punt om een droomtransfer te maken. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Zeer opmerkelijk: NAC haalt Gábor Babos (48) bij de selectie

48 jaar en al ruim zeven jaar gestopt met voetbal, maar vrijdagavond haalt NAC-keeperstrainer Gábor Babos voor één keer zijn schoenen van de wilgen. In het duel tegen Almere City FC start Babos op de reservebank. Eerste doelman Roy Kortsmit en reservekeeper Aron van Lare ontbreken beiden wegens ziekte en daardoor zal de 48-jarige zijn opwachting maken in de wedstrijdselectie. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Super lullig: MVV rijdt 231 kilometer voor afgelast duel

Zo'n 231 kilometer was de reis voor MVV Maastricht naar de verre uitwedstrijd tegen Telstar. Na verschillende veldcontroles werd om 19.30 uur besloten dat de grasmat bespeelbaar was en er gevoetbald ging worden in Velsen-Zuid. Maar niks bleek minder waar. Waar de spelers van beide elftallen hun warming-up al aan het afronden waren, besloot scheidsrechter Martin Perez om het duel een kwartier voor tijd alsnog af te gelasten. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Geen Dick Advocaat-effect bij ADO; Heracles maakt er acht

Dick Advocaat is er nog niet in geslaagd om ADO Den Haag aan de praat te krijgen. De 75-jarige oefenmeester, die drie weken geleden het stokje overnam van de ontslagen Dirk Kuyt, kwam met zijn ploeg in eigen huis niet verder dan een doelpuntloze remise tegen laagvlieger TOP Oss: 0-0. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Geen revanche na WK-nachtmerrie: Busquets stopt als international

Sergio Busquets stopt als international van Spanje. Dat nieuws hing al in de lucht na de verrassende uitschakeling tegen Marokko op het WK in Qatar, waarbij het de middenvelder was die de beslissende strafschop miste. Vrijdag werd door de Spaanse voetbalbond officieel bevestigd dat Busquets er na 143 interlands een punt achter zet. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen