Cody Gakpo moet nog iets langer wachten op Liverpool-debuut

2 januari 2023, 17:52

Cody Gakpo maakt vanavond nog niet zijn debuut voor Liverpool. De kersverse aanwinst behoort niet tot de wedstrijdselectie voor de ontmoeting met Brentford. Het treffen in de Premier League gaat om 18.30 uur van start.

Gakpo maakte vlak voor de jaarwisseling voor 50 miljoen euro de overstap van PSV naar Liverpool. Afgelopen vrijdag zat de 23-jarige aanvaller voor het eerst op de tribune bij zijn nieuwe club. Ook de wedstrijd tegen Brentford zal hij op een afstandje moeten volgen.

Dat Gakpo geen deel uitmaakt van de Liverpool-selectie, heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met het feit dat het papierwerk nog niet in orde is. Jürgen Klopp vreesde daar al een beetje voor. Mede door nieuwjaarsdag, een feestdag in Engeland, heeft de boel wat vertraging opgelopen.

Komende zaterdag kan Gakpo waarschijnlijk alsnog zijn debuut maken voor Liverpool. Dan spelen The Reds de FA Cup-wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. In de Premier League staat Liverpool nu zesde. Bij een zege op Brentford wordt de vijfde plaats overgenomen van Tottenham Hotspur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen