Dramatisch nieuws pechvogel Van Beek; blessure kost maanden

9 januari 2023, 14:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sven van Beek is voorlopig niet van de partij bij sc Heerenveen. De aanvoerder heeft afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk een zware blessure aan zijn achillespees opgelopen. De ervaren verdediger staat daarom maanden aan de kant.

Dat nieuws laat Heerenveen maandagmiddag weten via de clubkanalen. Van Beek ging op bezoek bij RKC (0-0) in de slotfase uit het niets naar de grond, zonder dat er een tegenstander in de buurt was. Na afloop liet trainer Kees van Wonderen voor de camera van ESPN al weten dat het er niet goed uit zag voor de verdediger. De vrees voor een lange afwezigheid is nu dus helaas uitgekomen.

Lees ook: Dat ook nog: Feyenoord-target Zerrouki ontbreekt bij Twente wegens 'ziekte'

Van Beek krijgt daarmee de zoveelste tik tijdens zijn loopbaan. Vooral als speler van Feyenoord stond hij regelmatig met een blessure aan de kant. Zo miste hij ook een groot gedeelte van het succesvolle kampioensjaar 2016/17. Dit seizoen was hij tijdens alle vijftien competitiewedstrijd van Heerenveen van de partij. Voorlopig zullen de Friezen het dus echter zonder hun captain moeten doen.

Gernot Trauner

In Rotterdam had verdediger Gernot Trauner positief nieuws te melden. De Oostenrijker is voorlopig uit de roulatie met een blessure aan zijn meniscus. 'De operatie is goed gegaan en ik voel me prima. Ik wil iedereen bedanken voor alle berichtjes', laat Trauner weten via Instagram. Arne Slot rekent dit seizoen niet meer op de sterkhouder. Hij noemde een rentree van Trauner bij ESPN 'een bonus'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jacob
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

12 februari is SC Heerenveen tegen Feyenoord. Misschien dat beide ploegen tijdens de wedstrijd een eigen doelpunt kunnen maken als eerbetoon

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen