'Droomtransfer blijft lonken voor Van Ewijk; ook Kasius op lijstje'

24 januari 2023, 09:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Milan van Ewijk zou zomaar eens bezig kunnen zijn aan zijn laatste dagen in het shirt van sc Heerenveen. De rechtsback werd al gevolgd vanuit Engeland en lijkt er nu ook een optie bij te hebben in Portugal. Sporting CP ziet het naar verluidt wel zitten in de 22-jarige Amsterdammer.

Dat nieuws werd maandag gebracht door transferjournalist Luca Bendoni. Sporting onderzoekt alvast de mogelijkheden om een vervanger voor Pedro Porro aan te trekken. Die staat namelijk hoog op het verlanglijstje van Tottenham Hotspur, dat wel moet voldoen aan de afkoopsom van 45 miljoen euro. Van Ewijk wordt gezien als 'top-optie' om de aanstaande vacature in het Estádio José Alvalade op te vullen.

Lees ook: 'Heuse leegloop bij PSV: opnieuw aanvaller in de belangstelling'

Van Ewijk ontwikkelt zich uitstekend in het shirt van Heerenveen en dat viel ook al op in Londen. Fulham zou zijn oog ook op hem hebben laten vallen, wist De Leeuwarder Courant eerder al te melden. Van Ewijk speelde jarenlang in de jeugd van Feyenoord, maar zette een stapje terug richting Excelsior Maassluis. Daar werd hij opgepikt door ADO Den Haag, dat hem tussendoor nog verhuurde aan SC Cambuur.

Denso Kasius

Op Italiaanse bodem kan Denso Kasius bij Bologna niet rekenen op veel speeltijd. Daarom mag hij van zijn club uitkijken naar een tijdelijke nieuwe werkgever. Volgens De Telegraaf staat hij, net als Van Ewijk, op het lijstje van Fulham. Daarnaast weten Italiaanse media dat Sporting, KV Kortrijk, Rapid Wien en Fulham zijn situatie ook in de gaten houden. Kasius speelde in Nederland bij FC Utrecht en FC Volendam.

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen