Hellas Verona kleurt na dubbele aankondiging beetje oranje

16 januari 2023, 18:34
Hellas Verona kleurt na dubbele aankondiging beetje oranje

Hellas Verona gaat op de Nederlandse tour. De nummer achttien van de Serie A heeft zich versterkt met Deyovaisio Zeefuik en Jayden Braaf.

Zeefuik komt op huurbasis over van Hertha BSC, waar de rechtervleugelverdediger weinig aan spelen toekwam. In de overeenkomst is een optie tot koop opgenomen, waardoor Hellas Verona de voormalig speler van FC Groningen aan het einde van het seizoen definitief kan overnemen. Zeefuik speelde de afgelopen twee en een half jaar 33 wedstrijden in de Bundesliga. Vorig seizoen werd hij een half jaar verhuurd aan Blackburn Rovers.

De transfer van Braaf is eveneens tijdelijke aard, al heeft Hellas Verona ook in zijn geval de optie om hem na dit seizoen definitief in te lijven. De twintigjarige aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van Manchester City naar Borussia Dortmund, maar heeft daar geen potten kunnen breken. Een doorbraak in het eerste elftal van de Duitse topclub is (vooralsnog) uitgebleven.

Duitse media meldden kortgeleden dat Braaf zich in korte tijd onmogelijk had gemaakt bij Dortmund. De oud-(jeugd)speler van Ajax en PSV zou diverse regels aan zijn laars hebben gelapt en daarmee het teamproces van het tweede elftal hebben verstoord. Kicker schreef dat Braaf zich buiten de lijnen 'vervelend' en 'arrogant' opstelde, wat nu heeft geleid tot een (tijdelijk) vertrek.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Hypocrieten hè, ze bedoelen donker, maakt niet uit, ik begrijp het.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen