Sneijder ziet Feyenoorder schitteren: "Zien we terug in Oranje"

24 januari 2023, 14:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wesley Sneijder is onder de indruk van Quilindschy Hartman. De linksback van Feyenoord speelde een puike partij tegen Ajax afgelopen zondag. "Hartman zien we over een paar maanden terug in het Nederlands elftal, honderd procent", aldus de oud-international.

Hartman had een groot aandeel in de treffer van Feyenoord. Hij onderschepte een pass van Steven Berghuis, waarna Igor Paixão op indrukwekkende wijze de score opende. "Dat was wel een geweldige actie van Hartman. Die is geweldig. Die was voor mij de Man of the Match", vertelt Sneijder in het tv-programma Veronica Offside. De jongeling komt nog maar net kijken in de hoofdmacht van Feyenoord; vorig jaar augustus maakte hij zijn debuut.

Ondanks dat Hartman nog maar een dozijn aan wedstrijden heeft gespeeld, is Sneijder helemaal ondersteboven dan de verdediger, die geboren is op Bonaire. Wat de recordinternational betreft, houdt bondscoach Ronald Koeman de verrichtingen van de linksback goed in de gaten. Voor Nederland begint in maart de EK-kwalificatie. Op 24 maart is Frankrijk de eerste tegenstander van van het Nederlands elftal.

Mats Wieffer

De oud-Ajacied is ook heel enthousiast over een andere Feyenoorder: Mats Wieffer. "Die Wieffer eiste alles op, hè. Die wilde alles hebben. Het was zijn eerste Klassieker en hij wilde voetballen. Hij had er zin in", stelt de legendarische middenvelder. Ondanks de goede wedstrijd moest Feyenoord genoegen nemen met een punt tegen Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat ziet hij dan wel weer goed. Zoals hij "kennismaakte" met Tadic, een paar keer, begin tweede helft. Heerlijke speler, die Hartman.🙏

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen