Cody Gakpo krijgt overal hetzelfde cijfer na doelpunt voor Liverpool

18 februari 2023, 21:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het optreden van Cody Gakpo in de wedstrijd tussen Newcastle United en Liverpool (0-2) wordt positief beoordeeld in de Engelse pers. De aanvaller produceerde de 0-2 en kwam daarmee tot scoren in zijn tweede opeenvolgende wedstrijd.

De Liverpool Echo zag Gakpo 'bij vlagen een bijrol' vertolken. "Maar hij maakte zijn doelpunt op koelbloedige wijze en dwong Martin Dúbravka ook tot een redding met een kopbal." Volgens Goal was de timing van Gakpo's sprint 'perfect'. Van beide media krijgt Gakpo een 7 en dat cijfer wordt ook toegekend door de Daily Mail, The Northern Echo en Eurosport.

Zie ookVan Dijk en scorende Gakpo bezorgen ook Ten Hag mooie avond

De Daily Mirror denkt dat Gakpo de druk van de ketel heeft gehaald. "Je ziet het vaker bij winteraankopen: je wacht eeuwen op hun eerste doelpunt en dan komen er twee in een week tijd. Het lijkt alsof echt een last van de schouders is gevallen bij Gakpo. Hij rondde zijn kans af als iemand die niet lang hoeft na te denken over hoe hij moet scoren. Als Gakpo met enige regelmaat gaat scoren, dan is de droom van een topvierklassering misschien nog niet voorbij voor Liverpool."

Gakpo is niet de enige Nederlander die wordt uitgelicht door de Daily Mirror. De krant staat ook stil bij de rentree van Virgil van Dijk, die drie competitiewedstrijden miste door blessureleed en maandag op de bank bleef tegen Everton (2-0 zege). Tegen Newcastle stond hij weer negentig minuten op het veld. "Na drie uitnederlagen op rij, met negen tegengoals in totaal, waren defensieve versterkingen hard nodig. Zijn rentree kwam als geroepen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen