Einde van een tijdperk: 'Contracten Kroos en Modric mogelijk niet verlengd'

2 februari 2023, 22:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Al ruim tien jaar is Luka Modric het cement tussen de stenen op het middenveld van Real Madrid. Maar vijf Champions Leagues, vier Spaanse Supercups, drie landskampioenschappen en een Ballon d'Or verder denkt de club er aan om het aflopende contract van de Kroaat niet te verlengen.

Dat schrijft het Spaanse Sport althansEr komt zo langzamerhand een einde aan het legendarische middenveld van de club uit de Spaanse hoofdstad. Casemiro vertrok afgelopen zomer al naar het Manchester United van Erik ten Hag, zo komt er een jonge lichting met Fransen naar het Santiago Bernabeau om het stokje over te nemen. Toni Kroos wacht hetzelfde lot als Modric. 

Verjonging middenveld

Met Eduardo Camavinga en Aurélien Tchouaméni krijgt het Real-middenveld al de nodige impulsen, ook Federico Valverde weet zijn weg te vinden naar de basiself van Carlo Ancelotti. Ook de Duitser Toni Kroos moet vrezen voor zijn tijd in Madrid, schrijft de krant. Daarnaast is Jude Bellingham van Borussia Dortmund een van de grote transferdoelen van aanstaande zomer.

Zandbak

Modric werd in de afgelopen transferperiode al in verband gebracht met een overstap naar Al-Nassr, waar hij oud-ploeggenoot Cristiano Ronaldo zou gaan vergezellen. Maar Modric - en Kroos - willen hun club trouw blijven en azen ook op een contractverlenging. De twee veteranen zijn goed voor ruim 850 wedstrijden voor De Koninklijken, maar de duizend lijken ze dus niet te gaan halen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen