Klopp baalt van blunderende Alisson: "Dat doelpunt was slapstick"

21 februari 2023, 23:45

Jürgen Klopp was dinsdagavond niet te spreken over zijn doelman Alisson Becker. De sluitpost van Liverpool ging in de Champions League gigantisch in de fout tegen Real Madrid en lag daarmee aan de basis van een pijnlijke 2-5 nederlaag. Klopp vindt dat zulke fouten niet gemaakt mogen worden.

"Ons begin was natuurlijk fantastisch, dat was perfect. Ik vond de hele eerste helft goed, al geldt dat niet voor de tegendoelpunten", vertelde de manager van Liverpool na afloop in gesprek met Ziggo Sport. "Het tweede doelpunt van Real was slapstick. Dat mag echt niet gebeuren. Het gevoel in de rust was prima. Hoe we de 2-3 verdedigen is echt niet goed, dat helpt niet tegen een geweldig team als Real."

Lees ook: Liverpool geeft het helemaal weg

Na een geweldige eerste helft sloeg Real in het tweede bedrijf hard toe en werd Liverpool overlopen. "We slaagden er niet in om terug te komen en hadden de volledige wedstrijd moeten spelen zoals we in de eerste helft deden. Real heeft geweldige doelpunten gemaakt, terwijl wij probeerden het momentum terug te pakken. Dat zorgde voor extra vertrouwen bij de tegenstander. Dat is zoals het is, we hebben 2-5 verloren. Toch kan ik dingen uit deze wedstrijd meenemen."

Liverpool in de problemen

Door de pijnlijke nederlaag lijkt er na de achtste finales al een einde te gaan komen aan het avontuur in de Champions League voor Liverpool. Op woensdag 15 maart (21.00 uur) staat de return in Madrid op de planning. In de Premier League gaat het in de tussentijd ook niet goed. Liverpool staat op de achtste plaats en moet aan de bak om een ticket voor het nieuwe seizoen van de Champions League te kunnen pakken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen