Mogelijk toch nog vervelend nieuws voor Liverpool richting CL-kraker

18 februari 2023, 22:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hoewel Liverpool zaterdagavond een eenvoudige overwinning boekte op Newcastle United en daarmee een uitstekende generale beleefde voor de Champions League-kraker tegen Real Madrid, is er niet enkel goed nieuws voor trainer Jürgen Klopp. De Duitser moest Darwin Núñez in de tweede helft noodgedwongen naar de kant halen en de Uruguayaan is daardoor een vraagteken voor het treffen met Real Madrid.

Núñez had een belangrijk aandeel in de 0-2 overwinning op Newcastle United. De Uruguayaan opende na tien minuten de score. Zijn treffer bleek de opmaat voor een probleemloze avond voor Liverpool. Zeven minuten na de openingstreffer van Núñez verdubbelde Cody Gakpo de score en niet lang daarna moest Newcastle United-doelman Nick Pope indrukken met rood.

Het duel was bij rust al beslist, waardoor Klopp na een klein uur liefst vier wissels kon doorvoeren. Die van Núñez was echter noodgedwongen. De aanvaller had zijn schouder bezeerd tijdens een duel met Kieran Trippier. "Het slechte nieuws is dat Darwin iets aan zijn schouder heeft", zegt Klopp op de clubsite. We zullen zien. Ik heb geen idee waarom de scheidsrechter op dat moment voor een overtreding tegen Darwin floot. Hij moest er uiteindelijk uit met schouderproblemen. We hebben verder onderzoek nodig. Op dit moment is het pijnlijk, hopelijk is het niet meer dan dat."

Liverpool speelt dinsdagavond de eerste van twee wedstrijden tegen Real Madrid. De huidige nummer acht van de Premier League kan Núñez daarin goed gebruiken. De zomeraankoop van 80 miljoen euro kende een lastige start, maar inmiddels staat de teller op elf doelpunten en vier assists in 28 wedstrijden in alle competities.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen