Sampaoli waakt voor PSV en noemt riante 3-0 voorsprong gevaarlijk

22 februari 2023, 20:05

Jorge Sampaoli zit met zijn hoofd zeker nog niet bij de volgende ronde van de Europa League. De trainer van Sevilla verdedigt met zijn ploeg een 3-0 voorsprong tegen PSV, maar weet dat het kan spoken in Eindhoven. De Argentijn waakt dan ook voor onderschatting in het Philips Stadion.

"Ik focus me vooral op een goede wedstrijd", werd Sampaoli tijdens de persconferentie geciteerd door De Telegraaf. "Er kan veel gebeuren. Dat is de sport. In Sevilla heb je gezien dat de eerste helft heel anders was dan de tweede. PSV heeft laten zien over kwaliteit te beschikken en heeft het ons heel lastig gemaakt in de eerste helft. Daarom focussen wij ons op het spelen van een goede wedstrijd, beter zijn dan de tegenstander. We moeten oppassen. Een snelle goal kan voor veel enthousiasme zorgen, waardoor het publiek er achter gaat staan."

Lees ook: Van Aanholt heeft misstappen weggespoeld en gelooft in ommekeer PSV

Toch is de oefenmeester het goede resultaat van vorige week nog niet vergeten. "Het is natuurlijk een resultaat waar we voor hadden getekend, maar het is wel gevaarlijk. PSV is een goede ploeg en op het eigen veld zullen ze erg sterk zijn. Hoe ver we kunnen komen? Dit is het toernooi van Sevilla, en als je meedoet aan de Europa League, moet je ook proberen om het einde te halen. We moeten nog veel stappen zetten, maar we hebben duidelijke ideeën over hoe we ons doel willen bereiken", tekende Voetbal International op uit de mond van de coach.

Afwezig

De ontmoeting met PSV wordt andermaal geen weerzien met oude bekenden voor Karim Rekik. De verdediger speelt momenteel bij Sevilla en stond jaren geleden onder contract bij PSV. Hij is echter geblesseerd en is niet van de partij. Datzelfde geldt door ex-Ajacied Nemanja Gudelj, die vorige week nog scoorde. Hij is geschorst en mag dus niet meedoen. Sampaoli mist ook nog een aantal andere spelers. Zo zijn Erik Lamela, Jesus Manuel Corona, Papu Gomez en Marcao vanwege blessures niet inzetbaar in de tussenronde van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen