Supporters Man United kunnen niet geloven hoe Xavi Bruno Fernandes noemt

22 februari 2023, 14:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Xavi heeft onbedoeld het nodige teweeggebracht bij supporters van Manchester United. De trainer van Barcelona deelde complimenten uit aan Erik ten Hag en diverse spelers van Manchester United, maar bestempelde Bruno Fernandes als 'die Portugese jongen'. Fans van The Red Devils zijn ervan overtuigd dat hij na donderdag wel de naam van Fernandes zal kennen. 

Voorafgaand aan de return in de knock-outronde van de Europa League werd Xavi gevraagd wat hij van Ten Hag vindt. "Hij is heel goed bezig, ik ben onder de indruk. Hij heeft een team gebouwd en haalt het beste uit zijn spelers. Dat straalt goed op hem af", zei Xavi. "Tactisch is hij heel sterk en hij kan goed omgaan met de kleedkamer. Hij zorgt ervoor dat het talent uit de spelers komt. Dat zie je bij Sancho, Rashford, die Portugese jongen, en kijk hoe Fred speelt..."

Lees ookFC Barcelona met flink wat kopzorgen richting Manchester

Xavi verwacht een moeilijke wedstrijd. "Maar dat wisten we al vanaf het moment van de loting. Wij spelen gedurfd voetbal en houden ervan om aan te vallen. Deze wedstrijd zal niet anders zijn. Het voelt als een grote Champions League-wedstrijd, die door omstandigheden, fouten van ons en het feit dat beide ploegen nog aan het bouwen zijn, in de Europa League wordt gespeeld. Voor de fans is het een enorm grote wedstrijd. Ook voor de spelers voelt dit als een wedstrijd die je minstens één keer in je leven gespeeld wil hebben."

Over het geheel spreekt Xavi dus zeker niet respectloos over Manchester United, maar de fans reageren wel verrast op de manier waarop hij over Fernandes sprak. De aanvallende middenvelder geldt als een belangrijke pion in de ploeg van Ten Hag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen