Ten Hag: "Ik denk niet dat we een kans maken in het juridische proces"

7 februari 2023, 14:57
Ten Hag:

Manchester United heeft besloten om de schorsing van Casemiro niet aan te vechten. De sleutelspeler is de komende drie wedstrijden niet inzetbaar, nadat hij tegenstander Will Hughes (Crystal Palace) bij de keel greep.

Trainer Erik ten Hag kreeg op de persconferentie van dinsdagmiddag de vraag of hij heeft overwogen in beroep te gaan. "Overwogen, ja, ik vond het geen juiste schorsing, maar ik denk niet dat we een kans maken in het juridische proces", zei de trainer.

Manchester United speelt zowel woensdag als zondag tegen Leeds United in de Premier League. Die wedstrijden moet Casemiro dus missen. Op 16 februari kan hij meedoen in de Europa League tegen Barcelona, waarna hij op 19 februari (thuis tegen Leicester City) de laatste wedstrijd van zijn schorsing uitzit.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen