Valverde krijgt geweldig nieuws over zwangerschap partner en wint weddenschap

12 februari 2023, 12:11
Valverde krijgt geweldig nieuws over zwangerschap partner en wint weddenschap

In de finale van het WK voetbal voor clubteams scoorde Federico Valverde van Real Madrid twee keer tegen Al-Hilal. Deze goals droeg de middenvelder op aan zijn aanstaande kind die toch geboren kan worden. De speler moest vrezen dat de zwangerschap van zijn partner Mina Bonino zou misgaan door complicaties. Vrijdag bleek het kind gezond te zijn.

Voor Valverde zou het goede nieuws een bevrijding zijn geweest. Dit was ook goed te zien aan zijn spel, want met twee goals was de Uruguayaan heel belangrijk voor de Spanjaarden. Door deze twee goals kon Real Madrid weer een prijs bijschrijven en zo werd de achtste wereldtitel bijgeschreven.

Valverde heeft met deze twee goals ook een weddenschap gewonnen van trainer Carlo Ancelotti. De Italiaan had bij het begin van het seizoen gezegd dat hij met pensioen zou gaan als Valverde niet minimaal de tien goals zou aantikken dit seizoen. Dit aantal is in februari dus al bereikt, want de teller staat intussen al op elf goals, omdat hij in de finale tweemaal scoorde.

Spektakel

Het werd een spectaculair duel tussen Real Madrid en Al-Hilal. De Madrilenen begonnen goed aan de wedstrijd, want ze stonden door goals van Vinícius Júnior en Valverde al op een 2-0 voorsprong. Moussa Marega deed nog wat terug, maar Real kon door goals van Karim Benzema en Valverde uitlopen naar een 4-1 voorsprong. Luciano Viette van Al-Hilal maakte nog spannend door twee goals te maken, alleen was dit niet goed want Vinícius Júnior besliste de wedstrijd. Zo werd Real voor de achtste keer wereldkampioen.

Lees ook: Real Madrid mag zich na spektakelstuk beste van de wereld noemen

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen