Van radar verdwenen Manu heeft goed nieuws voor Groningen-supporters

1 februari 2023, 21:34

Elvis Manu kan zondag tegen FC Twente direct in de basis verschijnen. De nieuwe buitenspeler van FC Groningen geeft aan fit te zijn en er naar uit te kijken om zich weer op de Nederlandse velden te kunnen laten zien.

In de Deadline Show van FC Groningen, waarin Mark-Jan Fledderus en Wouter Gudde ingingen op vragen van supporters over de slechte prestaties van de Groningers, kwam ook Manu even aan het woord. De vleugelaanvaller wordt voor een half seizoen gehuurd van het Bulgaarse Botev Plovdiv en kan zondag direct minuten maken in het duel tegen FC Twente.

"Ik heb gewoon wedstrijden gespeeld, dus qua fitheid zit het wel goed. Druk? Tja, wat is druk. Dat leg je jezelf op. Ik heb de nodige ervaring en in De Kuip gespeeld. Dat is een van de mooiste stadions om in te spelen", aldus Manu, die denkt dat FC Groningen uit de lastige situatie kan komen. "We zitten niet in een ideale situatie, maar in het voetbal kan het snel gaan."

Manu weet dat hij door zijn avonturen in het buitenland een beetje van de radar is verdwenen bij het Nederlandse publiek, waardoor hij zich maar al te graag wil laten zien: "Daarom is het interessant om te laten zien wat ik in huis heb. Fledderus belde me een dag voor de deadline, daar hielden we een goed gevoel aan over. Nederland is een heel mooi podium om op te spelen, ik weet hoe het er hier aan toe gaat. Die kans wilde ik niet laten lopen."

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
avatar

Scoor maar de beslissende goal tegen Twente. Net zoals Manu "Feyenoord"in Europa schoot!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen