Zorgen om Nederlanders bij Inter: "Volgens mij was hij daar de man"

22 februari 2023, 21:30
Zorgen om Nederlanders bij Inter:

Denzel Dumfries en Stefan de Vrij blijven bij Internazionale genoegen moeten nemen met een bijrol. De internationals van Oranje stonden woensdagavond tegen FC Porto opnieuw niet in de basis. Daar reageerden Rafael van der Vaart en Ron Vlaar verbaasd op.

"Dit is wel lastig hoor", aldus Van der Vaart bij Ziggo Sport. "Dumfries ging daarheen en heeft veel goede wedstrijd gespeeld. Maar voor mijn gevoel was De Vrij daar echt wel de man. Hij was een van de beste spelers van de competitie. Dan vind ik het raar dat hij niet meer aan bod komt. De wedstrijden die ik van Dumfries gezien heb, deed hij het prima. Je hoopt dan altijd weer op die kans, maar ze moeten natuurlijk wel gaan spelen. Zeker als er grote toernooien aan gaan komen."

In Milaan wordt geroepen dat Inter komende zomer graag van Dumfries af wil. De 26-jarige rechtsback ligt nog tot medio 2025 vast bij Inter. "Ik vind het een heel raar verhaal en kan me niet voorstellen dat het waar is", vertelt Vlaar bij RTL7. "Als je hem echt wil verkopen, moet je hem in de etalage zetten. Zeker in de achtste finales van de Champions League. Ik vind het krom. Bij De Vrij is het plausibeler dat hij niet speelt omdat hij zijn contract afloopt. Dat maakt het anders."

Theo Janssen gelooft op zijn beurt ook niet in het feit dat Dumfries bewust aan de kant wordt gehouden. "Iedere trainer wil winnen en door in de Champions League. Dan gaat hij echt wel zijn beste spelers opstellen. Dumfries heeft een geweldige kracht in aanvallend opzicht, verdedigend is het mwa. Wij staan niet iedere dag op het veld. Misschien traint Dumfries wel heel slecht of speelt er iets anders wat wij niet weten. Dat is gokken", liet Janssen optekenen bij RTL7.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen