Beelden van schandalige spreekkoren Barcelona-supporters duiken op

20 maart 2023, 09:59
Beelden van schandalige spreekkoren Barcelona-supporters duiken op

Tijdens de Clásico klonken verschrikkelijke speekkoren richting Vinícius Júnior in Camp Nou. Volgens de fans van FC Barcelona zou de Brazilaan dood moeten. Het is niet de eerste keer dat hij afschuwelijke spreekkoren over zich heen krijgt.

In de Madrileense derby waren er al racistische spreekkoren richting Vinícius. Nu ging het weer een stukje verder met een doodswens richting de speler van Real Madrid. Beelden van de spreekkoren doen de ronde op sociale media. 

Voorafgaand aan de wedstrijd had de La Liga een 'week tegen racisme' aangekondigd om discriminatie te bestrijden. La Liga-teams hadden voorafgaand aan de wedstrijd een shirt aan met daar op het woord 'Eenheid'. Die eenheid was ver te zoeken bij de betreffende fans van de thuisploeg. 

Lees ook: Clásico kantelt 180 graden: Barcelona koerst af op de landstitel

Winst voor FC Barcelona

In de Clásico was FC Barcelona te sterk voor Real Madrid en daarmee werd het gat tussen beide ploegen twaalf punten. Een kampioenschap lijkt onontkoombaar voor de Catalanen, Real Madrid kan alleen de Copa del Rey nog afpakken van FC Barcelona in Spanje. Daar moeten de Koninklijken een achterstand van 0-1 goed maken om de finale te bereiken.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen