Evra over Van Persie: "Hij zag 'kindjes' in een cabriolet al naar Harrods gaan"

21 maart 2023, 19:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Patrice Evra heeft nog altijd mooie herinnering aan zijn tijd met Robin van Persie bij Manchester United. De Fransman weet nog goed hoe de Nederlander binnenkwam na zijn transfer van Arsenal naar United. Dat vertelde Evra aan zijn oud-ploeggenoot Rio Ferdinand in Vibe with Five.

Evra weet nog goed dat Van Persie op een dag naar hem toe kwam. "Patrice, ik heb nog nooit zulke professionele mensen gezien. Op deze manier trainen zoals jullie doen. Als de training is afgelopen, gaat iedereen de gym in. Daar zijn ze ook voor de trainer te vinden. Toen ik nog bij Arsenal speelde stond ik nog op het veld en zag ik kinderen al in hun cabriolet naar Harrods of zoiets vertrekken", zei Van Persie tegen zijn Franse ploeggenoot.

Van Persie had altijd een goede klik met Sir Alex Ferguson, zo weet ook Evra zich nog goed te herinneren. "Hij zei altijd dat Van Persie niet iedere dag met de rest op het trainingsveld hoefde te staan. Soms mag hij langs de kant zijn met zijn eigen fysio. Dat is dan mijn verantwoordelijkheid. Maar deze speler gaat ons het kampioenschap bezorgen", waren de woorden van Ferguson aan het adres van de andere spelers van United.

Van Persie speelde uiteindelijk drie seizoenen in het shirt van The Red Devils. Daarin werd hij een keer landskampioen van Engeland en werd ook de Community Shield gewonnen. Daarna vertrok hij naar Fenerbahce om zijn loopbaan af te sluiten bij Feyenoord. In Rotterdam-Zuid is hij nu nog actief als jeugdtrainer en specialistentrainer. Ook laat Van Persie regelmatig zijn gezicht zien op Old Trafford, waar Erik ten Hag inmiddels de manager is.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen