FC Barcelona en Real Madrid treffen elkaar driemaal in een maand

2 maart 2023, 11:14
Foto: © ProShots

FC Barcelona en Real Madrid staan in de komende maand driemaal tegenover elkaar. De twee Spaanse grootmachten gaan de nationale prijzen verdelen, nadat de Spaanse Supercup in handen viel van de formatie van Xavi. Maar dat kan in de huidige vorm van beide teams zomaar eens anders zijn. 

Donderdagavond staan beide teams tegenover elkaar in de Copa del Rey in het heenduel van de halve finale van de Copa del Rey. Begin april staat de return op het programma. Voor Barcelona komt het op een slecht moment: Robert Lewandowski, Ousmane Dembélé en Pedri liggen momenteel uit de roulatie, terwijl er een aantal spelers – onder wie Ansu Fati – een twijfelgeval is. Real Madrid heeft met onder meer een fraaie zege op Liverpool de goede vorm wel weer gevonden. De odd ligt bij Jack's dan ook op liefst 4.00 voor FC Barcelona.

Tussendoor wacht nog de ontmoeting in La Liga, FC Barcelona op weg leek naar een probleemloze landstitel. Door de rits blessuregevallen en nederlaag bij Almeria dit weekend, is het verschil geslonken tot 'slechts' zeven punten en ligt er veel druk op de wedstrijd op 19 maart – vlak voor de interlandbreak. Zet Real Madrid de eerste stap met een bekerzege? Dat levert bij Jacks.nl 1.90 keer je inzet op.

Lees ook: Flinke domper voor Barça: Lewandowski voorlopig niet inzetbaar

Eerder dit seizoen pakte FC Barcelona nog wel de eerste nationale prijs ten koste van De Koninklijke. In Saoedi-Arabië was de formatie van Xavi in bloedvorm en stond na zeventig minuten met 0-3 voor. Karim Benzema maakte een eretreffer, maar kon een Catalaanse hoofdprijs niet voorkomen. In de komende maand worden de andere twee nationale hoofdprijzen verdeeld: wie pakt de Copa del Rey en La Liga? 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen