Feyenoorder maakt indruk: "Hij verdient een column in De Telegraaf"

16 maart 2023, 19:56
Feyenoorder maakt indruk:

Santiago Giménez maakt indruk bij Feyenoord donderdagavond. De Mexicaanse spits opende de score in De Kuip tegen Shakhtar Donetsk met een bijzonder fraaie treffer. Ook Wim Kieft is onder de indruk van de aanvaller. "Hij verdient een column in De Telegraaf, Wim", glimlachte collega-analist Kees Jansma.

Dat deden beide heren in een ontspannen rustanalyse. "Giménez weet precies waar de ruimte is, met zijn aanname met zijn buitenkant. En als hij eenmaal vrij is, is het kinderwerk om af te ronden. Maar de kwaliteit zit in de aanname", zag Kieft over Giménez, die samen met Marcus Rashford topscorer is van de Europa League. De analist is ook onder de indruk van de pressie die Feyenoord aan de dag brengt.

"Alles resulteert door het druk zetten. Toen Feyenoord even geen druk zette, werd Shakhtar meteen tweemaal gevaarlijk", aldus Kieft, die naast Giménez nog een uitblinker ziet bij de Rotterdammers. "Orkun Kökcü speelt heel erg goed. Heel gedreven. Hij schiet bovendien een terechte strafschop in."

Lees ook: Reacties vanuit Polen en van de UEFA op doelpunt Kökçü tegen Shakhtar

Ideale route richting Ajax

Ook Jansma looft Feyenoord. "Het was een hele goede eerste helft. Dat Trauner terug is, is heel belangrijk", zei de journalist, die voor Feyenoord een perfecte route naar Ajax ziet. "Door de strafschop is de wedstrijd over. Wie gaat Slot wisselen? Dat kan bij 3-0. Dit is echt ideaal. Je gaat vrolijk naar de training. Uitstekend naar Ajax. Naar de volgende ronde en je pakt veel geld voor de club."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen