Hazard leeft in onmin met Ancelotti: "We praten niet met elkaar"

14 maart 2023, 10:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Eden Hazard is nog niet van plan om deze zomer te vertrekken bij Real Madrid, ondanks dat de Madrilenen graag nog een bedrag willen overhouden aan de Belg. Het vooruitzicht voor Hazard lijkt niet heel goed, maar dat weerhoudt de net gestopte international niet om te blijven.

Hazard heeft nog een contract van een jaar en die gaat de aanvaller gewoon uitzitten als het aan hem ligt. "Ik zou het liefste blijven om me te proberen te bewijzen. Weet je, ik begrijp dat de mensen twijfels hebben, maar als het van mij afhangt, ben ik volgend seizoen nog steeds in Madrid", vertelt Hazard in gesprek met RTBF.

De situatie is sowieso bijzonder, vooral door de verhoudingen bij De Koninklijke. "We hebben respect voor elkaar, maar we praten niet met elkaar," aldus de buitenspeler. Wel hoopt Hazard nog een beetje op speeltijd. "Kijk naar het voorbije WK. Daar gingen mijn prestaties in stijgende lijn toen ik minuten kreeg. Bij Real krijg ik die kans niet, jammer genoeg."

Lees ook: FC Barcelona erkent interne fout in Frenkie de Jong-soap

Hazard heeft net afscheid genomen van het nationale elftal, maar dat kan ook zomaar in clubverband gebeuren. Al doet de Belg daar nog wel wat lacherig over. "Maar er zijn veel scenario's mogelijk. Ik kan zelfs stoppen. Ik nam al afscheid van de nationale ploeg, dus het volgende is er helemaal mee ophouden. Of even stoppen en dan weer hervatten - ik zeg maar wat, hé."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen