Kort lontje kan Velázquez fataal worden: "Yilmaz is het beu"

12 maart 2023, 13:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Spits Burak Yilmaz heeft een flinke vinger in de pap bij Fortuna Sittard, dat blijkt nogmaals. Trainer Julio Velázquez gaat regelmatig uit zijn plaat langs de zijlijn en zou daardoor op de schopstoel zitten bij Fortuna. Yilmaz zou schoon genoeg hebben van de woedeuitbarstingen van Velázquez. 

Toen Fortuna op een 0-2 achterstand kwam tegen FC Twente ging Velázquez helemaal uit zijn plaat. De dug-out en de iPad-installatie moest geloven aan zijn korte lontje, een treurig beeld al met al. "Weinig mensen beseffen dit: Burak Yilmaz staat er heel, heel goed op bij Fortuna. Hij is een loyale, rustige man en hij ziet dit ook. Als Velázquez nog twee keer verliest, is hij weg. Ook Yilmaz is dit gedrag beu", aldus Hans Kraay junior bij Goedemorgen Eredivisie. 

Ook Mario Been en Dirk Kuyt begrepen er niks van. "Ik heb nog nooit een trainer zo gek zien doen. Echt nog nooit van m'n leven", aldus Mario Been. "Ik vind dit wel iets te extreem. Op deze manier zou ik het niet doen", zegt Kuyt. Velázquez zelf ging door het stof na zijn acties. "Ik ben niet trots op mijn gedrag", zei hij L1. "Ik ben ook maar een mens. Ik neem dit werk heel serieus. Het is een professionele baan. Sorry."

Hij mag dan een driftkikker zijn, maar Velázquez zorgt wel voor betere resultaten bij de club uit Limburg. De Spanjaard kwam deze zomer als opvolger van de ontslagen Sjors Ultee, sinds zijn komst is Fortuna opgeklommen tot de middenmoot van de Eredivisie. Vorige maand werd Velázquez al met een rode kaart naar de tribune gestuurd door Bas Nijhuis, in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

martijn1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat de KNVB ook niet eens hiervan zegt. Dit is toch onacceptabel gedrag dat je niet eens bij kleine kinderen accepteert

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen