Mario Been laat tafelgenoten lachen met analyse wedstrijd Cody Gakpo

16 maart 2023, 11:05   Bijgewerkt: 16 maart 2023, 12:20
Mario Been laat tafelgenoten lachen met analyse wedstrijd Cody Gakpo

Cody Gakpo kon woensdag het verschil niet maken in de return tussen Real Madrid en Liverpool in de achtste finale van de Champions League. Het spel van de veertienvoudig Oranje-international werd na afloop geanalyseerd bij Voetbalpraat, waar Mario Been zijn tafelgenoten onbedoeld aan het lachen kreeg.

Jan-Joost van Gangelen wilde van zijn tafelgenoten hoe zij Gakpo vonden spelen. De oud-speler van PSV werd in Santiago Bernabéu door Jürgen Klopp als aanvallende middenvelder gebruikt. "Hij heeft hard gewerkt", stelde Been. Die opmerking werkte op de lachspieren van Van Gangelen en Kees Kwakman. "Kom maar even zitten jongen, je hebt hard gewerkt. Hier heb je een Snelle Jelle", grapte Van Gangelen.

Been kreeg vervolgens de kans om verdere toelichting te geven. "Hij trok in de eerste helft een sprint van zeventig meter om een schot te blokken. Hij doet zijn ding en je ziet bij al zijn aannames dat hij geweldig kan voetballen", aldus de analist, die aanstipte dat het voor Gakpo lastig is om uit te blinken bij een Liverpool dat een zeer moeizaam seizoen doormaakt.

"Hij valt zeker niet uit de toon, maar ik vind dit elftal gewoon heel matig", vervolgde Been. Volgens Leo Driessen heeft Liverpool nog altijd een zeer sterke selectie. Daar sloot Kees Kwakman zich ook bij aan. "Ze hebben de afgelopen seizoenen een zooitje succes gehad. Dan komt er een keer een seizoen dat het tegenzit. Het kan een keer gebeuren. Het is niet zo dat een speler als Andy Robertson er nu niets meer van kan. Integendeel."

Lees ookFerdinand spaart Van Dijk niet: "Dat kan ik mij niet herinneren"

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen