Marko Dmitrovic reageert met twee Nederlandse woorden op bloemetje

2 maart 2023, 23:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marko Dmitrovic heeft gereageerd op het bloemetje dat hij kreeg van de supportersvereniging van PSV. De doelman van Sevilla reageert dankbaar en tweet zelfs twee woorden in het Nederlands: "Ontzettend bedankt. Thank you very much. Muchas gracias."

In zijn tweet tagt Dmitrovic zowel de supportersvereniging als het account van PSV. Ook voegt hij een afbeelding toe van een uitgebreidere tekst die hij schreef. "Veel dank aan de Supportersvereniging PSV voor het mooie gebaar. Dit toont de grootsheid en de waarden van de fans van de club. Voetbal is een prachtig spel dat de personen moet verenigen die ervan houden, zowel binnen als buiten het veld. Je moet altijd respect hebben voor de tegenstander."

"Een enkeling kan een grote en gerespecteerde club als PSV niet onderuithalen, en de stad Eindhoven zal altijd speciaal blijven voor Sevillistas", verwijst Dmitrovic naar de Europa League-finale die Sevilla in 2006 won in het stadion van PSV. 

Bij de bloemen trof de Servische sluitpost ook een handgeschreven briefje. Daarop bood de supportersvereniging hem 'excuses namens alle andere PSV-supporters' aan. Daarnaast wensten de fans hem 'alle goeds en veel succes in de Europa League', zo viel te lezen op de foto die de groepering via het eigen twitterkanaal verspreidde.

De twintigjarige Dylano K. zit nog altijd vast voor zijn acties tijdens PSV - Sevilla. De man bevond zich ondanks een stadionverbod in het Philips Stadion en zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden voor zijn daden. Naar verwachting zal een celstraf worden geëist. Afgelopen maandag werd het voorarrest van de man met veertien dagen verlengd.

[tweet,the_mitrovic1/status/1631400152408752132

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen