Messi onder vuur in Parijs: "Mogen we Messi niet uitfluiten? Waarom niet?"

18 maart 2023, 13:11

Jérôme Rothen zou het een goed teken vinden als Lionel Messi zondag wordt uitgefloten door de supporters van Paris Saint-Germain. Deze week meldde Mundo Deportivo op basis van een bron bij de fanatieke aanhangers dat Messi uitgefloten zou worden tijdens het duel met Stade Rennais, maar die berichtgeving werd daarna verwijderd en vervolgens ontkend door GOAL

Dat niet iedere supporter van PSG blij is met Messi, is duidelijk. Er is kritiek op zijn werkethiek en bovendien laat Messi de club in onzekerheid, doordat zijn aflopende contract nog niet is verlengd. Rothen, die geregeld kritiek uit op Messi, zou het begrijpen als de Argentijn zondag wordt aangepakt door de supporters.

"Net als iedere andere speler kan Messi worden uitgefloten. Moeten we iemand niet uitfluiten omdat hij toevallig Messi heet? Waarom niet?", vraagt de voormalig PSG-aanvaller zich af bij zijn eigen show voor RMC Sport. "Moeten de supporters dan braaf klappen, ongeacht of je inzet toont, ongeacht of het je iets uitmaakt wat er op het veld gebeurt?"

"De fans mogen niets zeggen? Die moeten gewoon popcorn en hamburgers eten, hun frisdrank opdrinken en zich verder niet roeren?", herhaalt Rothen zijn retorische vragen nog eens. "Natuurlijk kan Messi uitgefloten worden. Hij is een speler als iedere andere. Het aantal supporters dat achter hem staat, neemt af. Er zijn veel fans die, zoals ik, ontevreden zijn sinds hij bij de club speelt."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier vijf gratis weddenschappen van €10,00

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen