Nederland heeft tweede CL-ticket bijna binnen: alle ogen op Londen

14 maart 2023, 23:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Nederland is hard op weg om tijdens seizoen 2024/25 twee clubs in het hoofdtoernooi van de Champions League te hebben. Door de nederlaag van FC Porto tegen Internazionale (0-1 over twee wedstrijden), kan de zesde plek het Nederlandse voetbal bijna niet meer ontgaan.

Het is zelfs zo dat de beslissing deze week al kan vallen in het voordeel van Nederland. Aanstaande donderdag zijn veel ogen in ons land natuurlijk gericht op Feyenoord en AZ. De Rotterdammers spelen in de Europa League tegen Shakhtar Donetsk, terwijl de Alkmaarders het in de Conference League opnemen tegen Lazio. Natuurlijk hopen we op Nederlandse overwinningen, maar stiekem juichen we ook voor Arsenal.

De trotse koploper van de Premier League neemt het in de achtste finales van de Europa League op tegen Sporting CP, dat natuurlijk uitkomt voor directe concurrent Portugal. Het is te hopen dat de Londenaren er in het eigen Emiratas Stadium in slagen om de volgende ronde te bereiken. Als dat lukt, wordt Sporting eruit geknikkerd en is Nederland zeker van de zesde plaats. De heenwedstrijd tussen Arsenal en Sporting eindigde in 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen