Nederland in de ban van kipkerrie, Bayern verrast met ontslag | FCUpdate recap

24 maart 2023, 00:30   Bijgewerkt: 23 maart 2023, 23:52
Nederland in de ban van kipkerrie, Bayern verrast met ontslag | FCUpdate recap

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 23 maart.

BILD bevestigt ontslag Nagelsmann, Tuchel tekent donderdag nog

Julian Nagelsmann is met onmiddelijke ingang ontslagen als trainer van Bayern München, zo schrijft nu ook de Duitse krant BILD. Volgens het medium tekent Nagelsmann's beoogde opvolger Thomas Tuchel donderdagavond nog een contract bij de Beierse club. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Koeman ontkent 'kipkerriegate' en houdt vertrouwen in resultaat

Bondscoach Ronald Koeman heeft ondanks het wegvallen van een aantal spelers die 'waarschijnlijk in de basis waren begonnen' vertrouwen in een resultaat als het Nederlands elftal het vrijdag opneemt tegen Frankrijk. Ook ging de teruggekeerde Koeman in op de oorzaak van de ziekte van de vijf internationals die donderdag naar huis moesten. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Engeland boekt historische zege op Italië bij debuut Hasselbaink

Engeland heeft bij het debuut van Jimmy Floyd Hasselbaink als assistent-bondscoach een prima start gemaakt in de kwalificatiereeks voor het EK van 2024. In Napels werd regerend Europees Kampioen Italië met 1-2 verslagen in een replay van de finale van de vorige Europese eindronde. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Denemarken herstelt zich van slecht WK dankzij heldenrol Højlund

Denemarken is de kwalificatie met een 3-1 overwinning tegen Finland goed begonnen en dat doet de Denen wel goed na een matig WK. Er was een heldenrol voor Rasmus Højlund, die met drie doelpunten de bal mee naar huis mocht nemen. De spits begint bijna te lijken op Erling Haaland, de namen lijken veel in ieder geval op elkaar. Het hele artikel lezen? Klik hier!

AZ woest op KNVB, dreigt naar de rechter te stappen

AZ heeft een frontale aanval geopend op de KNVB. In een brief aan de bond verzoeken de Alkmaarders om onafhankelijk onderzoek te laten doen naar het functioneren van de beleidsbepalers in Zeist. Vooral voorzitter Jan Albers van de Raad van Commissarissen moet het flink ontgelden. Bij een weigering van het verzoek sluit AZ niet uit om naar de rechter te stappen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Woerts onthult: ESPN biedt 1,7 miljard voor live-rechten Eredivisie

ESPN heeft een bod van liefst 1,7 miljard euro op de live uitzendrechten van de Nederlandse Ere- én Eerste Divisie-duels neergelegd bij de Eredivisie CV. Dat meldde sportmarketeer Chris Woerts donderdag in Vandaag Inside. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Meer over:

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen