Noa Lang geeft vlak voor duel met Frankrijk juiste reactie richting Koeman

24 maart 2023, 20:15
Noa Lang geeft vlak voor duel met Frankrijk juiste reactie richting Koeman

Noa Lang is een van de afwezigen in de eerste Oranje-selectie van bondscoach Ronald Koeman. De aanvaller van Club Brugge was er op het afgelopen WK onder Louis van Gaal nog wél bij, maar hoefde zelfs na de griepgolf niet te rekenen op een oproep voor de nationale ploeg. In een oefenwedstrijd tegen KV Kortrijk gaf Lang de juiste reactie richting de nieuwe bondscoach.

De 23-jarige aanvaller was al na dertig minuten goed voor een loepzuivere hattrick. Al na drie minuten tekende Lang vanaf de stip voor zijn eerste treffer, waarna hij drie minuten later zijn tweede goal maakte nadat hij de doelman omspeelde. Zijn derde goal was identiek aan de tweede goal en viel na een half uur voetbal. In de tweede helft deed Kortrijk wat terug en werd de uitslag bepaald op 3-1.

Lees ookNoa Lang reageert met één emoji op opmerkelijk besluit Ronald Koeman

Lang was geselecteerd in de voorselectie, maar kreeg na vele afmeldingen toch geen oproep voor de definitieve selectie. Donyell Malen, die daarentegen niet in de voorselectie zat, genoot de voorkeur boven Lang. Op Instagram liet de Club Brugge-aanvaller weten wat hij daarvan dacht. Hij deelde een foto van zichzelf in het Oranje-shirt en voegde daar één emoji aan toe: een man die zijn schouders ophaalt.

Lang kwam tot dusverre zes keer in actie voor het Nederlands elftal, waarvan één invalbeurt op het WK in Qatar. Bij Club Brugge was de Nederlander dit seizoen goed voor vijf goals en drie assists in 24 wedstrijden.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Dat is wel leuk maar hij is een mannetje hoor, als het niet lukt loopt hij met bek rond waar een beer nog van zou schrikken,en dat, kunnen ze nu niet hebben.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen