Fans genieten van moment tussen Kenny Tete en Luke Shaw tijdens massale ruzie

20 maart 2023, 11:52
Fans genieten van moment tussen Kenny Tete en Luke Shaw tijdens massale ruzie

Tijdens de FA Cup-kwartfinale tussen Manchester United en Fulham (3-1) ontstond er in de tweede helft een behoorlijke chaos op het veld. De aanleiding hiervoor was de handsbal van Willian voor de doellijn. De buitenspeler kreeg, na ingrijpen van de VAR, de rode kaart. Fulham was het hier niet mee eens, en zodoende ontstond er een chaos rondom de scheidsrechter. Tussen alle hectiek door zorgden Kenny Tete en Luke Shaw voor een onverwachte en opvallende gewaarwording.

Waar een groot deel van de spelers dus met elkaar en de scheidsrechter bezig waren, gaven Tete en Shaw elkaar een vredesknuffel. De Nederlander en de Engelse linksback hadden geen zin in de hevige discussies die zich op het veld voordeden. Deze opmerkelijke gebeurtenis zorgde voor een aantal grappige reacties op social media:

Drie rode kaarten in één minuut

De gemoederen liepen zoals gezegd hoog op na de rode kaart van Willian. Fulham-spits Aleksandar Mitrovic viel de scheidsrechter aan en mocht ook inrukken. Daarvoor was ook trainer Marco Silva naar de tribunes gestuurd, omdat hij mee op het scherm kwam kijken tijdens het VAR-moment. Het United van Erik ten Hag kon zodoende de achterstand omdraaien en de wedstrijd naar zich toe trekken. Door een 3-1 overwinning werd de halve finale van de FA Cup bereikt.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen