Opstelling Feyenoord: Slot voert achterin drie wijzigingen door

16 maart 2023, 17:22   Bijgewerkt: 16 maart 2023, 17:33
Opstelling Feyenoord: Slot voert achterin drie wijzigingen door

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft Gernot Trauner terug in de basis opgenomen Voor het eerst sinds zijn rentree krijgt de achterhoedespeler weer een plek in de basiself voor de return tegen Shakhtar Donetsk. Verder is er een basisplaats voor linksachter Marcos Lopez, boven Quilindschy Hartman. Daardoor zijn er in totaal drie veranderingen achterin. 

Trauner speelde vorige week een half uur en viel eerder al een kwartier in bij Feyenoord. De verwachting is dan ook dat de verdediger zeker geen negentig minuten gaat spelen. Door de rentree van Trauner begint Marcus Pedersen op de bank en schuift Lutsharel Geertruida een plek op naar de plek als rechtsback. Omdat Lopez de voorkeur krijgt boven Hartman, die vanwege ziekte niet bij de selectie zit, zijn er achterin drie veranderingen.

Verder zijn er geen bijzonderheden in de opstelling van Slot, die nog altijd niet kan beschikken over Justin Bijlow, Quinten Timber en Patrik Walemark. Voorin staan Alireza Jahanbakhsh en Oussama Idrissi op de vleugels, terwijl anders dan vorige week ook spits Santiago Giménez weer van de partij is. Vorige week viel hij na de warming-up uit en werd vervangen door Danilo: de Braziliaan is ditmaal bankzitten. 

Lees ook: Van der Vaart: "Individueel vind ik Feyenoord oké 

In de eigen Kuip gaat Feyenoord proberen door te dringen tot de kwartfinale van de Europa League. Vorige week werd Shakhtar Donetsk in Polen op een 1-1 gelijkspel gehouden door een late treffer van Ezequiel Bullaude. Nadat trainer Slot de Rotterdammers vorig seizoen naar de finale van de Conference League wist te leiden sprokkelt de Stadionclub dit seizoen opnieuw een hoop punten op de coëfficiëntenranglijst van de UEFA bij elkaar. Vandaag lonkt opnieuw een bonuspunt als Shakhtar de voet dwars wordt gezeten. Maakt Feyenoord vandaag de klus in eigen huis af?

Opstelling Feyenoord: Timon Wellenreuther; Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Dávid Hancko, Marcos Lopez; Mats Wieffer, Sebastian Szymanski, Orkun Kökcü; Alireza Jahanbakhsh, Santiago Giménez, Oussama Idrissi

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

Poep in de broek voor zondag ha ha

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Nu al joh gauw je mama vragen voor een luier

ChrisGeuze14
Link gekopieerd!
avatar

Hartman is ziek. Helaas worden mensen wel eens ziek. Poep in de broek zal wel niet. Kans dat die kakkerlakken winnen is niet zo groot!

FRlife
Link gekopieerd!
avatar

Er kon geen normale foto bij het artikel zielig weer

Kramer
Link gekopieerd!
avatar

Naja hoop net als John, winnen na verlenging haha.

Deblauwe
Link gekopieerd!
avatar

Dat kun je, net als die kwal wel vergeten. Rust 3 - 0

Kramer
Link gekopieerd!
avatar

Helaas ja, hoop had je mogen hebben toch. In ieder geval heeft geen ploeg meer een excuus voor zondag.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen